Image
Image

Wat we doen

Freelance Bestuurssecretaris

Unakite Consulting ondersteunt Directies, Raden van Bestuur en Commissarissen bij het aansturen van en toezicht houden op grote organisaties op het gebied van Governance, goed ondernemingsbestuur en juridische zaken

Interim Bestuurssecretaris

Interim Bestuurssecretaris

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor uw Directie, Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen of Afdeling Bestuurszaken vanwege hoge werkdruk, complex project of vacature? Met onze ervaring zijn we snel productief, worden lopende zaken effectief afgehandeld en heldere processen ingebracht.

Kwaliteitsimpuls op governance

Kwaliteitsimpuls op governance

Wilt u de ‘governance’ binnen uw organisatie naar een hoger niveau brengen, op papier en in de praktijk? Unakite heeft ruime ervaring met het upgraden van statuten, reglementen, maken van vergaderkalenders aan de hand van de meest recente inzichten op het gebied van goed bestuur en de Corporate Governance Code.

Zorgeloos vergaderen

Zorgeloos vergaderen

Onze core-business is het verzorgen van vergaderingen van A-Z: locatie, agenda, vergaderstukken, (hybride) vergaderen mét actiegerichte highlights en notulen, inclusief opvolging.

Jaarverslaggeving

Jaarverslaggeving

Bezorgt de verplichte Corporate Governance paragraaf in uw jaarverslag u al jaren hoofdpijn? Wij nemen het maken van een fris en kort verslag, dat aan alle eisen van de Corporate Governance Code voldoet, graag van u over!

Image

Ruime ervaring als bestuurssecretaris.

Unakite eigenaar Joost van Klink heeft een juridische achtergrond en meer dan 25 jaar werkervaring in het ondersteunen van Raden van Bestuur en Commissarissen in grotere organisaties. Joost was 21 jaar werkzaam als Company Secretary van SHV, één van de grootste internationale familieondernemingen van Nederland. Daarna verrichtte hij interim werkzaamheden voor (onder andere) Menzis, Stedin en APG. Joost is ook Partner bij De Nieuwe Secretaris: een werving- en selectiebureau voor vaste en interim bestuurssecretarissen.

0
Jaar ervaring
0
RvC vergaderingen
0
Directie vergaderingen
0
Jaarverslagen

Referenties

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Interesse in een kennismaking?

Neem contact op via
Image
Image